Lämpöpumppujen huollot

Pidä laitteesi tehokkaana ja turvallisena vuodesta toiseen.

Teemme huollot ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumppuihin. Tarjoamme yksittäiset huollot ja huoltosopimukset lähestulkoon kaikille lämpöpumppumerkeille. Säännöllinen huolto varmistaa laitteen optimaalisen hyötysuhteen ja pidentää laitteen käyttöikää.

Huoltosopimus varmistaa sen että laitetta huolletaan säännöllisesti ja asianmukaisesti. Sovimme yhdessä sopivat huoltovälit ja huolehdimme ajallaan huolloista sovitun huoltotason mukaisesti. Huoltosopimuksemme on hyvin joustava sekä helppo ratkaisu siihen, että sinun ei tarvitse muistaa määräaikaishuoltoja. Näin ollen huolehdimme puolestasi, että laite porskuttaa vuodesta toiseen tehokkaasti ja turvallisesti.


Kuinka usein laite tulisi huoltaa?

ILMALÄMPÖPUMPUT: Yksityistiloissa suosittelemme vuosihuoltoa 1-2 vuoden välein, olosuhteista ja vaatimuksista riippuen. Eläin- ja allergiakodeissa suositus on vuoden välein. Julkisissa- ja toimistoympäristöissä sopiva huoltoväli on usein 6-12 kuukautta. Jos laite on yli 3 vuotta vanha ja sitä ei ole koskaan huollettu, suosittelemme tehohuolto ja jatkossa 1-2 vuoden välein vuosihuoltoa.

ILMAVESILÄMPÖPUMPUT: Suositeltava huoltoväli vuosihuollolle on noin 2 vuotta, olosuhteet ja vaatimukset huomioiden.


Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita meille numeroon 050 360 3000.

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessasi. Lue lisää verottajan sivulta.
 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä soittamalla p. 050 360 3000 tai täyttämällä yhteydenottolomake.