Ilmalämpö­pumput

Meillä myytävät ja asennettavat ilmalämpöpumput on valittu niin, että ne soveltuvat aina parhaiten Suomen pohjoiseen ilmastoon ja etenkin koviin pakkasiin. Olemme Scanoffice Oy:n virallinen jälleenmyyjä ja edustamme useita Suomessa käytettyjä, hyviksi havaittuja ja tutkittuja ilmalämpöpumppuja. Valikoimastamme voimme yhdessä valita juuri teidän kohteeseenne sopivin vaihtoehto tarpeesta riippuen. Ilmalämpöpumppujen koko ja teho skaalautuvat aina pienestä mökistä suuriin kiinteistöihin ja ne soveltuvat sekä lämmitykseen että jäähdytykseen.

Saat tuotteen avaimet käteen ‑asennettuna. Asennustyö alk. 570€ + tarvikkeet.

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessasi.

Tilaa tuote ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita meille numeroon 050 360 3000.

Huom. Suomen markkinoilla on myynnissä myös Etelä-Eurooppaan suunniteltuja Mitsubishi Electric LN-malleja. Me myymme ainoastaan Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja malleja. Nämä Pohjolaan valmistetut mallit tunnistat mallinumeron perässä olevasta HZ-kirjainyhdistelmästä.
Olemme Scanoffice Lämpöpumppu-Pro liike Pirkanmaan alueella (entinen Hankintaturvaliike). Scanoffice Lämpöpumppu-Pro liikkeet ovat lämpöpumppujen kokeneita asiantuntijoita ja paikkakunnallaan vakiintuneen aseman hankkineita lämpöpumppualan ammattilaisia. Lue lisää Scanoffice Lämpöpumppu-Pro liikkeistäIlmalämpöpumppu on helppo ja nopea tapa säästää energiakustannuksissa!

Energiatehokas ilmalämpöpumppu voidaan tuoda osaksi asunnon tai kiinteistön olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää riippumatta siitä, mikä järjestelmä entuudestaan on käytössä. Nykyaikaiset ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita eli ne tuottavat lämpöä tai viilennystä moninkertaisesti käytettämäänsä sähkömäärään verrattuna. Parhaimmillaan lämpöä saadaan tuotettua ilmalämpöpumpulla jopa ‑35 asteen pakkasessa. Ilmalämpöpumppujen tuottama lämpö on miellyttävää lämpöä ja nykyaikaiset pumput ovat erittäin hiljaisia. Uusi teknologia on tuonut mukanaan myös joukon uusia mukavuutta lisääviä ominaisuuksia (mm. puhalluksen automaattinen suuntaaminen pois huoneessa olevista henkilöistä tai vastaavasti puhalluksen kohdistaminen huoneessa olijoihin, kuinka halutaan) ja laitteista lähes kaikki ovat etäohjattavia.

Ilmalämpöpumppujen SCOP-arvo kertoo laitteen energiatehokkuuden eli vuosihyötysuhteen, jossa on huomioitu vuodenaikojen vaihtelut. Mitä suurempi SCOP-arvo laitteella on, sitä tehokkaammin laite tuottaa lämmintä suhteessa käytettyyn sähköön. Vastaavasti laitteen SEER-arvo kertoo jäähdytystehosta.

Ilmalämpöpumppujen asennuksen saa aina suorittaa vain asentaja, jolla on vaadittava koulutus ja oikeudet käsitellä kylmäaineita.

Varaa ilmainen kartoituskäynti!

Varaa itsellesi sopiva aika ilmaiselle kartoituskäynnille Pirkanmaan alueella.

Kartoituskäynnillä varmistamme kohteen sopivuuden lämpöpumpulle ja annamme tarjouksen laitteesta käyttökuntoon asennettuna.

Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!