Ilmavesi­­­lämpöpumput

– Jopa 50% säästöt lämmitysenergian kustannuksissa

Ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Ilmavesilämpöpumpulla tuotetaan koko kiinteistön lämmitysenergia sekä lämmin käyttövesi. Näin ollen voit sanoa hyvästit vanhoille  energiaa ja ympäristöä kuluttaville öljy- ja sähkölämmitysjärjestelmille.

Teemme sinulle veloituksetta energialaskelman eri vaihtoehdoista, jotta tiedät paljonko voit säästää. Saat tuotteen avaimet käteen ‑asennettuna ja teemme jopa energiatukihakemuksen puolestasi. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita meille numeroon 050 360 3000.

Energiafiksu.fi on liittynyt alkuvuodesta 2021 Scanofficen valiojoukkoon ja on nyt Hankintaturvaliikkeesi Pirkanmaalla. Hankintaturvaliikkeet ovat lämpöpumppujen asennukseen erikoistuneita yrityksiä, joilla on useamman vuoden kokemus yhteistyöstä Scanoffice Oy:n kanssa. Hankintaturvaliike huolehtii lämpöpumpun asennuksesta ja käyttöopastuksesta sekä hoitaa huollot, takuutarkastukset ja mahdolliset vikatilanteet.


Mitsubishi Electric Ecodan R32

Uusi huipputehokas Mitsubishi Electric R32-mallisto on nyt markkinoilla! Saat sen meiltä avaimet käteen ‑asennettuna. 

Mitsubishi Electric Ecodan ‑ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Portaaton invertteritekniikka. Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Ecodan Next Generation paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen. Mallisto kaikkiin tarpeisiin.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppujen laatu ja toimintavarmuus Pohjolan karuissa ilmasto-olosuhteissakin on todettu niin hyväksi, että maahantuoja Scanoffice Oy myöntää 1.4.2021 alkaen niille viiden vuoden täystakuun. Uusi takuuaika koskee 1.4.2021 jälkeen toimitettuja ilma-vesilämpöpumppuja.

Lue lisää maahantuojan sivuilta

Lataa esite

Scanoffice takuuehdot


Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessasi. Lue lisää verottajan sivulta.

Lue lisää energiatuesta Ely-keskuksen sivulta.

Varaa ilmainen kartoituskäynti!

Varaa itsellesi sopiva aika ilmaiselle kartoituskäynnille Pirkanmaan alueella.

Kartoituskäynnillä varmistamme kohteen sopivuuden lämpöpumpulle ja annamme tarjouksen laitteesta käyttökuntoon asennettuna.

Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä!

Soita meille, niin teemme sinulle ILMAISEN energialaskelman eri vaihtoehdoista,
jotta tiedät paljonko voit säästää. p. 050 360 3000