Tietoa meistä

Energiafiksu on Josira Oy:n kuluttaja-asiakkaille tarkoitettu myyntikanava. Tuotamme kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja aina suunnittelusta kokonaisuuksien asennukseen – vankalla ammattitaidolla ja avaimet käteen periaatteella. Energiafiksun showroom sijaitsee Tampereen Tasanteella.

Yrityksemme henkilökunta ja yhteistyöverkostomme koostuu eri sähkö- ja rakennusalan ammattilaisista.  Olemme ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumpuissa sekä aurinkosähköjärjestelmissä Scanoffice Oy:n virallinen jälleenmyyjä ja Hankintaturvaliikkeesi Pirkanmaalla.

Hankintaturvaliikkeet ovat lämpöpumppujen asennukseen erikoistuneita yrityksiä, joilla on useamman vuoden kokemus yhteistyöstä Scanoffice Oy:n kanssa. Hankintaturvaliike huolehtii lämpöpumpun asennuksesta ja käyttöopastuksesta sekä hoitaa huollot, takuutarkastukset ja mahdolliset vikatilanteet.

Oli kyse sitten lisälämmön tai jäähdytyksen tarpeesta tai asunnon koko lämmitys- ja käyttövesijärjestelmän uudistamisesta tai aurinkoenergiasta — Saat sen meiltä juuri oikein mitoitettuna.

Varaa ilmainen kartoituskäynti!

Varaa itsellesi sopiva aika ilmaiselle kartoituskäynnille Pirkanmaan alueella.

Kartoituskäynnillä varmistamme kohteen sopivuuden lämpöpumpulle ja annamme tarjouksen laitteesta käyttökuntoon asennettuna.

Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään.