Tietoa meistä

Energiafiksu on Josira Oy:n kuluttaja-asiakkaille tarkoitettu myyntikanava. Tuotamme kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja aina suunnittelusta kokonaisuuksien asennukseen – vankalla ammattitaidolla ja avaimet käteen periaatteella. Energiafiksun showroom sijaitsee Tampereen Tasanteella.

Yrityksemme henkilökunta ja yhteistyöverkostomme koostuu eri sähkö- ja rakennusalan ammattilaisista.  Olemme ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumpuissa Scanoffice Oy:n virallinen jälleenmyyjä ja Hankintaturvaliikkeesi Pirkanmaalla. Aurinkojärjestelmissä olemme GreenEnergy Finland Oy:n (GEF) aurinkopartneri.

Hankintaturvaliikkeet ovat lämpöpumppujen asennukseen erikoistuneita yrityksiä, joilla on useamman vuoden kokemus yhteistyöstä Scanoffice Oy:n kanssa. Hankintaturvaliike huolehtii lämpöpumpun asennuksesta ja käyttöopastuksesta sekä hoitaa huollot, takuutarkastukset ja mahdolliset vikatilanteet.

Oli kyse sitten lisälämmön tai jäähdytyksen tarpeesta tai asunnon koko lämmitys- ja käyttövesijärjestelmän uudistamisesta tai aurinkoenergiasta — Saat sen meiltä juuri oikein mitoitettuna.