Mitsubishi RW 25 (VGHZ-sc)

1890 

Uusi Mitsubishi Electric RW -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikkään muotoilunsa ja kauniin valkoisen värinsä ansiosta se sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen.

Saat tuotteen avaimet käteen -asennettuna. Asennustyö alk. 570€ + tarvikkeet.

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Tilaa tuote ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita meille numeroon 050 360 3000.

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä sekä viileyttä asuntoon tai kiinteistöön. Erittäin tehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa. Hyper Heating teknologialla laite tuottaa nimellistehonsa -25 asteeseen, mutta myös vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.

Saat kaiken avaimet käteen -asennettuna. Teemme sinulle ilmaisen kartoituskäynnin, jonka jälkeen saat kiinteän tarjouksen koko paketista ja yllättäviltä lisäkustannuksilta vältytään. Huippu ammattitaitoiset asentajamme varmistavat laitteen optimaalisen hyödyn ja siistin viiden tähden asennusjäljen, josta olemmekin saaneet paljon kiitosta.

Mallinro: MSZ-RW25VG-SC / MUZ-RW25VGHZSC – Wifillä

Lämmitys: A+++ / SCOP 5.2 / 6.3 kW
Jäähdytys: A+++ / SEER 11.2 / 3.5 kW

Kokonaispaketin hinta rahoituksella alkaen 45€/kk.

Täystakuu 3v. ja 5v. kompressorille. Scanoffice takuuehdot

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessasi.

Lataa esite

Lataa käyttöohje

Lue lisää maahantuojan sivuilta

Varaa ilmainen kartoituskäynti!

Varaa itsellesi sopiva aika ilmaiselle kartoituskäynnille Pirkanmaan alueella.

Kartoituskäynnillä varmistamme kohteen sopivuuden lämpöpumpulle ja annamme tarjouksen laitteesta käyttökuntoon asennettuna.

Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään.