TEHOHUOLTO

240 

  • Laitteen yleiskunnon arviointi ja toimenpiteet
  • Toimintatestaus ja kuntokartoitus 
  • Kylmäainemäärän tarkastus painemittauksella 
  • Kondenssivesiletkun toiminnan testaus
  • 4-tieventtiilin toiminnan tarkastus
  • Aktiivihiili-/plasmasuodattimien tarkastus, puhdistus ja tarvittaessa vaihto (Vaihtosuodattimet veloitetaan erikseen)
  • Ulkoyksikön imurointi ja paineilmapuhdistus
  • Sisäyksikön purku, painepesu liuotinaineella, huuhtelu***

Kysy lisätietoja huoltosopimuksesta!

Tarjoamme yksittäiset huollot ja huoltosopimukset lähestulkoon kaikille ilmalämpöpumppumerkeille. Säännöllinen huolto varmistaa laitteen optimaalisen hyötysuhteen ja pidentää laitteen käyttöikää. Näin ollen huolehdimme puolestasi sen että laite porskuttaa vuodesta toiseen tehokkaasti ja turvallisesti.

***Tehohuolto sisältää perus vuosihuoltoon liittyvien toimenpiteiden lisäksi perusteellisen sisäyksikön puhdistuksen. Puramme laitteen komponentit ja painepesemme ne liotinaineella. Näin ollen vuosien pinttymät saadaan puhdistettua asianmukaisesti.

Jos laite on yli 3 vuotta vanha ja sitä ei ole koskaan huollettu, suosittelemme tehohuoltoa ja jatkossa 1-2 vuoden välein vuosihuoltoa.

Mittaamme ja tarkastamme laitteiden toimintakunnon sekä tehokkuuden. Sisäyksiköiden puhdistus ja desinfiointi ehkäisee homeitiöiden muodostumisen ja varmistaa raikkaan sisäilman. Tarkastamme sisä- ja ulkoyksiköiden komponenttien kunnon ja tarvittaessa vaihdamme laakerit sekä vikaantuneet osat uusiin. Tarkastamme sähkökytkennät, putkistot sekä kylmäaineiden oikean määrän ja tarvittaessa lisäämme kylmäainetta.

Huoltosopimus varmistaa sen että laitetta huolletaan säännöllisesti ja asianmukaisesti. Sovimme yhdessä sopivat huoltovälit ja huolehdimme ajallaan huolloista sovitun huoltotason mukaisesti. Huoltosopimuksemme on hyvin joustava sekä helppo ratkaisu siihen, että sinun ei tarvitse muistaa määräaikaishuoltoja – me huolehdimme puolestasi! Kysy lisätietoja huoltosopimuksesta. p. 050 360 3000 / myynti@energiafiksu.fi

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessasi.

Varaa ilmainen kartoituskäynti!

Varaa itsellesi sopiva aika ilmaiselle kartoituskäynnille Pirkanmaan alueella.

Kartoituskäynnillä varmistamme kohteen sopivuuden lämpöpumpulle ja annamme tarjouksen laitteesta käyttökuntoon asennettuna.

Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään.