Aurinkovoimalat

Puhdasta aurinkosähköä ilman ikäviä siirtokustannuksia!

Aurinkosähköjärjestelmien suosio on huipussaan. Pitkäikäinen investointi nostaa kiinteistösi arvoa ja on sijoituksena erinomainen – useimmiten vuosituotto on noin 10% luokkaa. Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa puhdasta energiaa suoraan käyttöösi ja ylimääräinen sähkö myydään sähköverkkoon.

Meiltä saat tarpeisiisi sopivan järjestelmän, oli kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki tai liikerakennus. Toimialueemme on koko Pirkanmaa. Teemme sinulle veloituksetta energialaskelman eri vaihtoehdoista, jotta tiedät paljonko voit säästää. Saat tuotteen avaimet käteen ‑asennettuna laadukkailla komponenteilla ja asiantuntevalla otteella. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita meille numeroon 050 360 3000.Scanoffice Premium – Kaikki tarvittava yhdessä paketissa

Scanoffice Premium -paketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Aurinkopaneelipaketti on räätälöity juuri kyseistä kohdetta varten.

Aurinkosähköjärjestelmä sisältää:

  • Aurinkopaneelit
  • Invertteri
  • Kattokiinnitysjärjestelmä
  • Turvakytkin
  • Tarvittavat kaapelit ja liittimet
  • Koko paketti avaimet käteen-asennettuna

Lue lisää maahantuojan sivulta

Lataa esite

Aurinkosähkö takuuehdot


Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessasi. Lue lisää verottajan sivulta.Olemme Scanofficen virallinen jälleenmyyjä ja Aurinkopartneri.

Varaa ilmainen kartoituskäynti!

Varaa itsellesi sopiva aika ilmaiselle kartoituskäynnille Pirkanmaan alueella.

Kartoituskäynnillä varmistamme kohteen sopivuuden lämpöpumpulle ja annamme tarjouksen laitteesta käyttökuntoon asennettuna.

Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä!

Soita meille, niin teemme sinulle ILMAISEN energialaskelman eri vaihtoehdoista,
jotta tiedät paljonko voit säästää. p. 050 360 3000